Skip to main content

Nieuwe branders

Aquasteam levert en installeert diverse fabricaten industriële branders voor zowel nieuwbouw projecten als voor vervanging van bestaande installaties. Ons assortiment bestaat uit branders met een grote diversiteit aan brandercapaciteiten en met de mogelijkheid tot het verstoken van verschillende soorten brandstoffen zoals aardgas, biogas, olie of een combinatie van meerdere brandstoffen.

Het vervangen van uw huidige branderinstallatie kan noodzakelijk zijn geworden door de steeds strenger wordende emissie-eisen, een verandering in uw productieproces, de wens om het rendement te verbeteren of het niet meer kunnen verkrijgen van reserve onderdelen waardoor de bedrijfszekerheid in gevaar komt.

Het installeren van een branderinstallatie kunnen wij als turn-key project voor u uitvoeren. Hierbij verzorgen wij het gehele traject beginnend bij de engineering en eindigend met de inbedrijfname van de brander en het verzorgen van alle bijkomende verplichte keuringen.

Het volgens wettelijk vastgestelde richtlijnen aanleggen van de brandstofleidingen, het vernieuwen van de branderbemetseling, het bekabelen van de brander met bijbehorende componenten en het leveren van een compleet op klant wens vervaardigde schakelkast zijn slechts een kleine greep uit de werkzaamheden welke wij voor u uit kunnen voeren.

Na de inbedrijfname kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van uitvoering van het door de overheid verplicht gesteld Periodiek Onderhoud aan de stookinstallatie en afmelding bij het centraal afmeldsysteem van SCIOS. Daarnaast maakt u dan tevens gebruik van onze 24-uurs storingsdienst.